Band Bedrijfsfeest

Allround Coverband voor Bedrijfsfeesten

Bij de invulling van een bedrijfsfeest staat uiteraard live muziek op de lijst. Een geslaagd feest valt of staat met een goede live act. Het repertoire van Coverband Three ‘O’ Four loopt van 70’s/80’s tot de Zero’s en is daarom heel geschikt voor een geslaagd bedrijfs- of personeelsfeest.

Zorgvuldige opbouw van de sets

Afhankelijk van de invulling van de feestavond stellen wij een aantal muzieksets samen. Bij het binnenkomen van de gasten spelen we wat easy listening muziek tot licht swingend. Hoe verder de avond vordert, hoe meer energie er in de sets komt. Aan het einde van de avond staat de zaal gegerandeerd op zijn kop.

Band huren voor een bedrijfsfeest<br />

Avondvullende entertainment

Three ‘O’ Four verzorgt een avond muzkaal entertainment met muziek van Abba tot Queen, van Bruno Mars tot Earth Wind & Fire. Iedereen zal genieten van de diversiteit aan nummers die te horen zal zijn. Ook is het mogelijk om DJ DynaMike in de pauzes muziek te laten draaien zodat de sfeer er gegarandeerd in blijft!

Vragen? Bel nu: 0651 112 849

Heeft u binnekort een zakelijk evenement te organiseren of een feest voor het personeel in de planning. Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden voor uw evenement te bespreken. We denk graag mee over de mogelijkhden en muzikale invulling van de avond. Gebruik onderstaand knop om een offerte op te vragen.

Tijd voor een feestje?

Wij zijn er helemaal klaar voor!

Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden voor jullie bedrijfsfeest te bespreken.

Allround coverband voor bruiloften, bedrijfsfeesten en evenementen.

Contact / Informatie

Meer weten over Three O' Four, of een boeking plaatsen? Neem contact op met:

Marcel Koole

marcelkoole1@gmail.com

Tel: 06 51 112 849