Bruiloftband

Dé Coverband voor jullie Huwelijksdag

Jullie bruiloft is een hele speciale dag. De voorbereidingen beginnen van al een jaar (of langer) van tevoren. Locaties bezoeken, aankleding van de zaal bedenken, de catering regelen, uitnodigingen maken en versturen, en nog veel meer. Natuurlijk hoort live muziek daar ook bij!

Muziek voor jong en oud

Voor de muziek op jullie bruiloft boek je een band die weet hoe ze een feestje moten bouwen. Dat doet Three O’ Four al meer dan 30 jaar! Muziek van de 70’s tot de Zero’s, zodat iedereen een fantastisch feest heeft. Een rustige set tijdens het binnenkomen van de gasten en, naarmate de avond vordert, muziek waar iedereen op wil danesn. Niemand zal nog blijven zitten. Hebben jullie een liedje waar je speciale herinneruingen aan hebt? laat het ons weten en wij studeren dat speciaal voor jullie in. Lees hier reacties van onze klanten.

Bruiloftband huren, band voor bruiloft boeken<br />

Zelf in de hoofdrol?

Misschien beschik je over verborgen talenten en wil je je echtgeno(o)t(e) toezingen met jullie speciale liedje? Laat het ons weten en wij studeren de begeleiding in zodat we je op jullie feest live kunnen begeleiden.

 

Of bel: 0651 112 849

Tijd voor een feestje?

Wij zijn er helemaal klaar voor!

Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden voor jullie bedrijfsfeest te bespreken.

Allround coverband voor bruiloften, bedrijfsfeesten en evenementen.

Contact / Informatie

Meer weten over Three O' Four, of een boeking plaatsen? Neem contact op met:

Marcel Koole

marcelkoole1@gmail.com

Tel: 06 51 112 849